Diari La Veu del País Valencià
Fabra vol ser candidat a la Generalitat i se sent molt recolzat pel PP
Europa Press / Madrid

Fabra ha realitzat aquestes declaracions en els esmorzars informatius d’Europa Press, en els quals ha estat present el president del Govern i del PP, Mariano Rajoy. Després ha estat preguntat pel seu futur personal i si considera que té el suport del partit per a encapçalar la candidatura del PPCV a l’executiu valencià en les pròximes eleccions.

Fabra ha demanat un “gran pacte entre partits” per a lluitar contra la corrupció i ha afegit que treballarà per a posar en marxa un portal de la transparència, ja que, segons ha advertit, si no es genera “confiança” amb els ciutadans es produirà un “distanciament” que no es podrà superar.

Després de la condemna de quatre anys per delicte fiscal a l’expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, el president valencià ha assenyalat que “en aquest moment ja no ocupa cap càrrec polític ni orgànic dins del partit” i ha indicat que les sentències “s’acaten agraden o agraden menys”. “Coses com aquestes ens han de fer reflexionar per a evitar que es pose en dubte el bon nom d’institucions i partits polítics”, ha avisat.

Rajoy diu que s’ha demanat molt als espanyols però se’ls tornarà “de sobres”

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha assegurat que s’ha demanat “molt” als espanyols durant els seus dos anys de mandat però ha afirmat rotund que se’ls tornarà “de sobres” perquè ja hi ha “signes de millora” en l’economia tot i que encara siguen “insuficients”.

Així s’ha pronunciat a la presentació de la conferència del president de la Generalitat, Alberto Fabra, organitzada per l’agència Europa Press.

El cap de l’Executiu ha assenyalat que hi ha els qui sostenen que s’està travessant “la més gran” crisi des del punt de vista econòmic “en molts anys”. “Sóc d’aquells que creuen que aquesta afirmació és certa”, ha proclamat, per a afegir que cal afrontar l’actual situació amb “valentia” i “sumant esforços entre tots”.

“Els hem demanat molt als espanyols però el temps ens ho tornarà de sobres”, ha emfatitzat Rajoy, que ha subratllat que hui ja es parla del final de la recessió i com serà la recuperació. Segons la seua opinió, “encara queda molt camí”, però “ja hi ha camí” que s’ha recorregut “entre tots”.

Comparteix

Icona de pantalla completa