Diari La Veu del País Valencià
Renadiu: el primer número ja corre per les xarxes
Després de la bona experiència a Bocairent amb el primer encontre d’escriptors i escriptores en llengua catalana de la Vall d’Albaida, podem presentar-vos el primer fruit d’aquest renadiu de lletres. Aquesta primera publicació ens porta per senders de lletra del Benicadell a la Mariola, de la poesia a la narració a descobrir la vall blanca per rierols de tinta de secà. Tot maridat amb els aromes afruitats i aromàtics de les imatges de l’amic Blai Vanyó.

Ens agradaria que féreu un bon ús de la publicació segons la llicència Creative Commons amb la qual la publiquem per a difondre-la. Ens agradaria que l’amolleu allà on considereu oportú: escoles, associacions, coneguts, desconeguts i persones a qui sabeu que els feu un bon regal enviant-los literatura des de la Vall Blanca. No ens busqueu en paper, ja que aquest exemplar sols el podreu trobar en format digital.

Aquest és el primer número d’una publicació a priori anual. Però en qualsevol moment ens pot sorprendre i donar altres fruits, ja que el camp malgrat ser renadiu dóna profit i bona saó. Tot està a l’espera calma dels escriptors i escriptores que conformem el projecte i que ja ens hem engrescat per a una activitat per al febrer de 2014. Ja anirem informant-vos al bloc del Renadiu de lletres. Ah, sí!

Els continguts. Cal parlar dels continguts o no. Pensem que millor llegiu, i vosaltres mateix assaboriu, sense intermediaris, les històries i els versos que des de la Vall d’Albaida us fem arribar.

Comparteix

Icona de pantalla completa