Diari La Veu del País Valencià
Carlos Fabra: “Espere no anar a la presó, estic molt tranquil”
Europa Press / Castelló

Fabra s’ha pronunciat en aquests termes en una roda de premsa després de fer-se pública aquest dilluns la sentència de l’Audiència Provincial de Castelló que el condemna a quatre anys de presó per quatre delictes contra la Hisenda Pública i l’absol dels delictes de suborn i tràfic d’influències dels quals era acusat en el conegut ‘cas Naranjax’.

L’expresident del PP ha indicat: “no tinc por d’anar a la presó, fa molts anys que m’afaite, però espere no anar”, i ha afegit: “sé que la doctrina del Tribunal Constitucional (TC), com apareix en algunes sentències, és procliu al reconeixement de la prescripció dels delictes”.

Ha assegurat que no preveu l’indult i que no el sol·licitarà, però ha aclarit: “estem molt lluny de tot això, no facen previsions com he llegit en algun mitjà, que diu que m’espera la presó. Si m’espera la presó, haurà de fer-ho una temporada llarga”, ha asseverat.

Amb tot, Fabra ha subratllat que està “molt tranquil” ja que té uns “bons mitjans de defensa i el suport de molta gent”. “Em sent molt recolzat per la gent, entre correus i telefonades he tingut més de 700 entre ahir i hui. Em sent tremendament recolzat, especialment per la meua família”, ha afegit en aquest sentit.

Comparteix

Icona de pantalla completa