Diari La Veu del País Valencià
La Generalitat confirma el tancament de Ràdio Televisió Valenciana
ACN / EFE / València

La Generalitat Valenciana ha rebutjat aquest dimarts la proposta de viabilitat per a la continuïtat de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) efectuada pel Comitè d’empresa, segons han confirmat fonts de l’òrgan de representació dels treballadors de la ràdio i televisió públiques.

El govern valencià continua així endavant amb el tancament de RTVV que serà confirmat amb tota probabilitat aquest dimecres a Les Corts amb els vots a favor de la majoria absoluta del PP a la Llei que suposa l’extinció de RTVV.

El vicepresident valencià José Ciscar ha telefonat personalment els representants del Comitè d’empresa per informar que no accepta les condicions proposades per a la continuïtat de RTVV.

Els treballadors de RTVV defensen en assemblea que ells no tancaran RTVV

Els treballadors de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) han celebrat hui una assemblea a la qual per primera vegada han pogut assistir els readmesos després de l’anul·lació de l’expedient de regulació d’ocupació (ERO) i en la qual han reivindicat que no seran ells els que tanquen la cadena pública.

“Nosaltres no serem els que tancarem RTVV, haurà de ser la Generalitat la que assumisca la responsabilitat de tancar”, ha indicat el president del comitè d’empresa de RTVV, Vicent Mifsud, qui ha expressat el compromís dels treballadors a continuar amb les emissions fins al final.

Ha destacat que ha sigut una assemblea massiva i també emotiva, ja que per primera vegada des del seu acomiadament han pogut entrar a les instal·lacions de Burjassot les persones afectades per l’ERO, oficialment readmeses des d’ahir en compliment de la sentència judicial que va anul·lar l’expedient, els qui s’han retrobat amb els seus companys.

Comparteix

Icona de pantalla completa