Any Nou Xinés amb conferències, tallers, exposicions i la tradicional cavalcada

L’Institut Confuci de la Universitat de València acaba de commemorar cinc anys d’existència
3 febrer 2013 01:00h
RedactaVeu / València
 
D’igual manera, per segon any consecutiu i en col·laboració amb l’Ajuntament de València, està prevista per al dia 9 de febrer la cavalcada xinesa de l’Any Nou de la Serp d’Aigua, simultàniament a altres ciutats europees.
 
L’Institut Confuci de la Universitat de València, que acaba de commemorar cinc anys d’existència, és una institució equivalent a l’Institut Cervantes o al British Council, creada amb la finalitat de promoure el desenvolupament de l'ensenyament i la cultura xineses.
 
L'Institut Confuci de la Universitat de València, el segon més antic d'Espanya, organitza amb gran èxit cursos de xinés, i activitats culturals. També publica de forma bimensual la Revista Instituto Confucio chino-español, accessible a través de la pàgina web www.uv.es/confucio
 
 
Els actes de l'Any Nou pretenen acostar les tradicions culturals i festes de la cultura xinesa. La Cavalcada Xinesa començarà a les 18.30 hores del dissabte 9 de febrer, des del carrer Pelayo de València, al costat de l’Estació del Nord. Ja a la nit, es realitzarà el tradicional sopar d'Any Nou.

next