Diari La Veu del País Valencià
Intersindical Valenciana qualifica de colp de mà el tancament de RTVV
RedactaVeu / València

Intersindical Valenciana acusa el PP de donar un cop de mà a les llibertats democràtiques i al nostre autogovern en votar a favor del tancament de RTVV. Per al sindicat, la votació favorable de les diputades i diputats del PP suposa un acte de deslleialtat, sense precedents, al poble valencià, a les Corts Valencianes, al nostre autogovern, al mateix Estatut d’Autonomia i a les llibertats democràtiques per les quals tanta gent ha lluitat al nostre país. Les diputades i diputats del PP s’han comportat de manera il·legítima quan han votat pel tancament de RTVV, ja que aquesta mesura no figurava en el seu programa electoral. Per això, el president Fabra ha de presentar la seua dimissió i convocar eleccions anticipades per garantir que les valencianes i valencians puguen expressar-se lliurement davant d’aquest fet tan greu.

Per al Sindicat, no existeixen motius econòmics ni pressupostaris per tancar-la. Així ho avala la sentència del TSJ valencià, els informes presentats pel Comité d’Empresa de RTVV i de nombrosos experts independents. El tancament obeeix al tarannà autoritari i antivalencià, botifler, del president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, i a raons polítiques i partidàries, entre les quals està afavorir els negocis de determinats grups de comunicació afectes i propers al seu partit.

Intersindical Valenciana vol reconéixer públicament la lluita de la plantilla i del Comité d’Empresa de RTVV per defensar la ràdio i la televisió de totes les valencianes i valencians. Una lluita que es mantindrà fins al final, ja que encara queden eines per fer-ho. En eixe sentit, Intersindical Valenciana adverteix al govern que no dóna res per perdut i que continuarà defensant, en tots els àmbits i amb tots els mecanismes que té al seu abast, el manteniment de RTVV pública.

Finalment, des de la Intersindical Valenciana es fa una crida al conjunt de la societat valenciana i a les seus entitats representatives per mobilitzar-se de forma massiva per impedir el tancament de la nostra ràdio televisió.

Comparteix

Icona de pantalla completa