Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament d’Alzira neteja els abocador il·legals de la ciutat
L’Ajuntament d’Alzira neteja els abocador il·legals de la ciutat i aplicarà la sanció màxima de 3.000 euros als qui dipositen enderrocs en llocs no permesos

El incivisme dels qui no compleixen les normes bàsiques de convivència i bona conducta està portant l’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Gestió Urbanística, a dur endavant treballs de neteja en els diversos abocadors incontrolats del terme municipal.

Esta setmana s’han començat a retirar els enderrocs a la partida de Materna, concretament al carrer Vicent Aledón, d’on han aplegat a retirar-se 25.000 quilos de deixalles.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea, ha manifestat que des de l’Ajuntament es realitzarà un exhaustiu seguiment dels abocadors il·legals per tal de sancionar els qui dipositen enderrocs. “L’ordenança municipal de Neteja Urbana, en el capítol IV de la neteja i manteniment de solars, estipula una sanció màxima de 3.000 euros a qui no respecte les normes”, ha aclarit Pascual, que a més ha declarat que “Per tal d’acabar amb estes males pràctiques es considera la possibilitat de la instal·lació de càmeres de seguretat en el llocs on en estos moments existixen abocadors il·legals per tal de realitzar un seguiment constant i sancionar els qui no complisquen l’ordenança”.

Cal recordar que a Alzira hi ha un servici d’Ecoparc, que està obert inclús els diumenges, així com un servei d’arreplega de deixalles a domicili, cridant al 962417454.


Comparteix

Icona de pantalla completa