Diari La Veu del País Valencià
Alzira prepara el Pla d’Ocupació Juvenil 2017
La regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i IDEA i el Consell Econòmic i Social (on estan els sindicats, la patronal i entitats econòmiques i de formació de la nostra ciutat) han aprovat les bases del “Pla d’Ocupació 2017 per a Joves Qualificats”, que es promou a través d’un conveni de col·laboració amb el SERVEF.

Aquest Pla esta finançat íntegrament per l’Ajuntament d’Alzira amb un pressupost de 116.675 euros i permetrà contractar quinze joves d’Alzira desocupats amb graduats universitaris o amb mòduls de FP, entre 18 i 25 anys, que s’iniciaran en la seua primera experiència laboral a través de la realització de pràctiques no laborals, durant 9 mesos, en els distints departaments de l’Ajuntament.

Segons el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martinez: “des del nou equip de govern de l’Ajuntament hem fet una aposta decidida pels plans d’ocupació. En aquest cas és el tercer Pla d’Ocupació de Joves Qualificats des del 2015, i front als 6 mesos de contractació anteriors, els hem ampliat a nou mesos per al 2017. Estem sent un dels ajuntaments pioners en aquestes iniciatives. I és que davant el problema de la desocupació juvenil a Alzira, resulta imprescindible articular mesures que incrementen les oportunitats d’ocupació d’aquest col·lectiu, les quals deuen contribuir a facilitar el seu accés al mercat de treball, a l’ocupació i a l’adquisició de pràctica laboral en un entorn real. L’administració té l’obligació de donar oportunitats als nostres joves.”

Els interessats han de tindre la fitxa de demanda de desocupació actualitzada, ja que els possibles beneficiaris d’aquest pla vénen dirigits des de l’Oficina del SERVEF d’Alzira. Es poden consultar les bases en www.idea-alzira.com, a les dependències d’IDEA (C/ Ronda d’Algemesí, 4), al telèfon 962 455 101 i en la mateixa oficina del SERVEF.

Comparteix

Icona de pantalla completa