Diari La Veu del País Valencià
Alzira amb la segona fase de la rehabilitació de la Casa Flor
L’Ajuntament d’Alzira, des de les regidories de Gestió Urbanística i Patrimoni Cultural, sol·licitarà una subvenció a la Diputació de València que ascendix a 50.000 euros, per tal de poder fer front a la segona fase per a la rehabilitació de la Casa Flor i l’adequació per a espai museístic.

D’esta manera, l’Ajuntament podrà seguir avançant en la recuperació del nostre patrimoni, ja que per a poder obrir al públic este espai, és necessari abans que s’òbriga resoldre el problema d’accessibilitat a les plantes superiors per mitjà de la instal·lació d’un elevador totalment transparent i sense maquinària vista, per tal d’evitar l’impacte visual.

“Hem d’aprofitar este tipus d’ajudes que ens atorga la Diputació per tal d’anar acabant projectes que no estan finalitzats”, ha manifestat Fernando Pascual, regidor de l’àrea de Gestió Urbanística.

Per la seua banda, Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Patrimoni Cultural, considera magnífica esta oportunitat de poder avançar en l’estat d’execució del projecte de la Casa Flor com a espai museístic, ja que “es tracta d’una vivenda que encara ens mostra com eren les estances d’este habitacle, després de la reforma que va tindre lloc al 1929, la qual cosa la convertix en un edifici de prop de noranta anys que es conserva amb tota la seua essència”.

Al llarg d’esta legislatura ja s’han aconseguit altres tipus de subvencions per tal de mantindre i posar en valor el nostre patrimoni, i així es continuarà per tal de preservar tot allò que encara ens queda i que hem de conservar per a generacions posteriors.

Comparteix

Icona de pantalla completa