Diari La Veu del País Valencià
Fira de productes ecològics i artesanals de la Ribera
La fira de productes ecològics i artesanals de la Ribera es realitzarà el pròxim mes de maig
S’ha realitzat una reunió organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, a través d’IDEA, amb el departament de Medi Ambient i Agricultura i distintes associacions, empreses i entitats per a organitzar la pròxima fira de productes ecològics en la ciutat d’Alzira, que tindrà lloc del 20 al 21 de maig del 2017. Cal dir que a la comarca de la Ribera no hi ha cap fira ni trobada d’aquest tipus de productes, que està adquirint rellevància tant en l’agricultura, la indústria i el comerç.
Segons Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: «els distints departaments de l’Ajuntament, com ara Medi Ambient, Serveis Públics, IDEA, etc., estem treballant per consolidar un sector de futur com és el lligat a l’agricultura ecològica i altres productes que milloren la sostenibilitat ambiental i econòmica, també en la nostra ciutat i comarca. Des d’IDEA s’està organitzant una BioFira que puga servir de plataforma i impuls en un sector econòmic de futur.».
L’objectiu d’aquesta biofira consisteix en promocionar productors, distribuïdors, compradors i la ciutadania d’Alzira com de la nostra comarca per potenciar els productes ecològics, tant alimentaris (agricultura ecològica i de proximitat, conserves…), sanitaris (fitosanitaris, biomedicina, cosmètics…) així com sectors econòmics en què la biotecnologia està adquirint protagonisme com ara la construcció, energies renovables transport etc… A la reunió van assistir associacions i entitats interessades en la matèria, tècnics i empreses del sector i l’Associació Empresarial d’Alzira.

Comparteix

Icona de pantalla completa