Diari La Veu del País Valencià
Alzira arreplega 37 tones de trastos i poda en el segon semestre del 2016
El servei d’arreplega de trastos a Alzira oferix al veïnat la possibilitat de retirar les deixalles només realitzant una telefonada al 962417454.
Des de la regidoria de Serveis Públics, dirigida per Fernando Pascual, es va decidir fa uns mesos intensificar el servei de retirada de trastos de la via pública, amb la finalitat d’oferir una imatge neta de la nostra ciutat que estiga d’acord amb els temps actuals.
“Les dades dels trastos i restes de poda arreplegats en el segon semestre de l’any 2016 posen de manifest que el servei funciona bé, encara que és bo continuar conscienciant els ciutadans per tal que facen ús d’este servei que està pensat per tal de beneficiar a tota la ciutadania en general”, ha aclarit el regidor Fernando Pascual .
Per mesos, al juny es van arreplegar un total de 55.520 quilos; al juliol, 64.210; a l’agost, 57.500; al setembre, 49.178; a l’octubre, 54.230; al novembre, 540030; i al desembre, 41.840 quilos de trastos i restes de poda.
El regidor demana a més la col·laboració ciutadana: “Si alguna veïna o veí veu alguna deixalla al costat d’algun contenidor, o en algun altre lloc de l’entramat urbà no té més que telefonar per tal que els operaris passen a retirar-la de la via pública”.
D’esta manera, amb l’ajuda de totes i tots aconseguirem tindre una Alzira més neta i en condicions.

Comparteix

Icona de pantalla completa