Diari La Veu del País Valencià
IX Setmana de l’Economia i l’Ocupació
L’Ajuntament d’Alzira i l’Associació Empresarial d’Alzira han presentat hui la IX Setmana de l’Economia i l’Ocupació

L’Ajuntament d’Alzira i l’Associació Empresarial d’Alzira han presentat hui la IX Setmana de l’Economia i l’Ocupació que se celebrarà a la Casa de la Cultura durant la setmana del 13 al 17 de febrer. En la presentació han participat el regidor responsable de l’àrea, Ivan Martínez, la directora d’IDEA, Carmen Herrero, i el president de l’AEA, José Villalba.

Els organitzadors han incidit en què per mitjà d’aquestes jornades es pretén oferir a la ciutadania i als empresaris un espai de reflexió per a trobar solucions als problemes i dibuixar les línies d’actuació front l’actual situació de crisi econòmica i d’ocupació. Una de les ponències que s’ha destacat ha sigut la del conegut economista José Carlos Díez (dijous 16). Per part de l’AEA i el seu president s’ha assenyalat que bona part de les sessions s’ha enfocat a problemes i solucions per a les PIMES i autònoms (sobre externalització, la nova legislació dels polígons industrials o noves tecnologies). De la mateixa manera, des d’IDEA s’han programat sessions dedicades al comerç (sobre la marca i la imatge, el dimecres 15) o de les noves iniciatives innovadores d’emprenedors (dimarts 14).

Segons Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “amb la finalitat de dinamitzar i promocionar iniciatives en tots els àmbits, una de les novetats en aquesta edició seran les jornades dedicades al sector mediambiental: sobre la planificació urbanística (amb la ponència de Ramón Marrades) i la possibilitat d’aconseguir un nou model energètic (taula debat del divendres 17 de matí), un sector emergent i amb elevat potencial de creixement que encaixa en un model de desenvolupament sostenible. Igualment, s’ha incidit en una perspectiva social de les jornades: s’ha preparat un debat sobre quin model de gestió de sanitat (amb l’Hospital de la Ribera i la Plataforma per la Salut Pública, el dimarts 14), sobre la banca ètica (Joan Antoni Melé, conseller de Triodos Bank, en la jornada inaugural) i de quins són els principals problemes socioeconòmics de la societat valenciana (amb sindicats i patronal el dimecres 15)”

Comparteix

Icona de pantalla completa