Diari La Veu del País Valencià
El regidor de Recursos Humans es reuneix amb els treballadors de Medi Ambient i Agricultura
Ivan Martínez, regidor de Recursos Humans i Organització, s’ha reunit amb els i les tècniques i treballadores i treballadors del departament de Medi Ambient i Agricultura de l’Ajuntament d’Alzira per explicar les novetats en matèria organitzativa del pressupost del 2017. El nou equip de govern ha millorat aquesta àrea que era una de les més perjudicades en falta de recursos i per les disfuncions i retallades dels últims anys.

Des de la regidoria de Personal s’ha explicat els canvis introduïts per l’equip de govern, com ara les millores salarials per a tot el personal temporal (que percebien un 20% menys) i s’ha garantit enguany que els contractes cobriran tot l’exercici del 2017, en concret també de la campanya de ‘Canya a la Canya’. A més a més, s’ha augmentat el salari de tot el grup AP (que inclou els peons mediambientals), que havien anat perdent capacitat adquisitiva durant els últims anys, segons es va pactar amb els sindicats de l’Ajuntament. Igualment, s’ha restablert un 5é peó mediambiental, suprimit amb les retallades de la legislatura anterior; del mateix mode, s’ha previst la incorporació de dos beques per a tècnics agrònoms i forestals.

Per part de l’equip de govern s’han escoltat les deficiències i aspectes que cal millorar del personal del departament de Medi Ambient, per tal de fer un pla d’ordenació dels efectius i traçar més objectius en els pròxims anys.

Comparteix

Icona de pantalla completa