Diari La Veu del País Valencià
El PP, “culpable” de l’alt preu de la ITV
RedactaVeu / Dénia.

El regidor i portaveu de Compromís per Dénia, Josep Crespo, ha tret del calaix l’etern problema de les ITV al País Valencià, que afecta directament els veïns de Dénia (que han de pagar preus extremats i desplaçar-se a Ondara) per acusar el PP de fer-nos arribar a aquesta situació. Al mateix temps, acusa el govern de la Generalitat de fer la vista grossa amb el ‘fracking’ a les costes valencianes, tot i que a Dénia s’hi va votar una moció en contra.

Per una banda, Crespo ha rescatat les declaracions del diputat de Compromís, Fran Ferri, en les quals reclama al govern valencià que prenga mesures davant l’incompliment per part d’ITV de Levante SA, una de els empreses concessionàries d’estacions d’Inspecció Tècnica de Vehicles en territori valencià, dels contractes amb l’administració pública en allò que respecta a les incompatibilitats.

Crespo incideix en el fet que a Dénia la situació s’agreuja perquè els ciutadans s’han de desplaçar fins a Ondara i damunt pagar preus exagerats: “el Consell ha de rectificar i vetllar pel compliment dels contractes que signa”.

D’altra banda, Josep Crespo ha criticat que, després que el PP votara en contra del ‘fracking’ en una moció presentada a Dénia, però que tire endavant aquesta pràctica al Maestrat i els Ports. El Consell ha modificat fa poc la llei per adaptar-la a la voluntat d’impulsar el ‘fracking’.

Crespo ha assegurat que “per part de Compromís reiterem la nostra total oposició a la utilització d’aquesta tècnica per a cap operació, extractiva o investigadora, en el nostre subsòl. Volem deixar clar que ens hi oposarem amb totes les formes democràtiques possibles”.

Comparteix

Icona de pantalla completa