Diari La Veu del País Valencià
Alzira pren mesures per millorar la Murta
El regidor de Recursos Humans i Promoció Econòmica, Ivan Martínez, es reuneix amb el president de l’Associació d’Amics de la Murta, Xavier Blasco, per explicar les millores de personal al paratge.

El regidor de les àrees de Recursos Humans i de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martínez, s’ha reunit hui amb el president de l’Associació d’Amics de la Murta, Xavier Blasco, per explicar les millores de personal que s’han introduït en el paratge del monestir i la vall en el 2017 i els tallers d’ocupació en les branques de forestal que s’han sol·licitat des d’IDEA.

L’Ajuntament d’Alzira ha pogut arreplegar part de les demandes que ha plantejat aquesta associació. Així, s’ha tornat a cobrir una cinquena plaça de treballador/a mediambiental, que va ser retallada en l’anterior legislatura, i també s’ha aconseguit que les contractacions de personal temporal siguen anuals. De la mateixa manera, des d’IDEA s’ha homologat la Murta per a realitzar tallers ocupacionals: enguany s’han sol·licitat dos tallers amb contractes d’un any de formació i un curs de forestal per a realitzar les pràctiques en l’entorn del paratge. L’objectiu és dotar de valor i millorar el servei d’uns elements del patrimoni històric i natural més importants amb què conta Alzira.

D’igual manera, tant Ivan Martínez, per part de l’Ajuntament, com Xavier Blasco, de l’Associació d’Amics de la Murta, s’han compromés a abordar més millores en un futur: en les condicions de treball i d’organització, per oferir un servei de major qualitat; així com una millor coordinació entre totes les parts, institucions i entitats civils.

Comparteix

Icona de pantalla completa