Diari La Veu del País Valencià
Corre contra la leucèmia infantil
L’esdeveniment solidari espera reunir centenars de ciutadans que volen ajudar en la investigació de la malaltia
El pròxim 6 de maig a les 18.00 hores, la Fundació Escola Viva, propietària del col·legi Santos Patronos i l’Ajuntament d’Alzira han organitzat “Corre contra la leucèmia infantil”, una carrera de 5 km en categoria general i que inclou carreres infantils amb distintes distàncies en funció de l’edat dels participants. L’esdeveniment té la eixida i la meta a la Plaça Major de la localitat i pretén aglutinar desenes de participants que corrent o caminant demostraran que les seues camallades sumen en la lluita per la investigació de la leucèmia infantil.
Per això, els fons de la carrera aniran destinats a la Fundació ‘Un entre Cent Mil’ dedicada a la investigació de la leucèmia infantil, el càncer més comú entre els xiquets. D’aquells que pateixen leucèmia, el 80% dels xiquets es curen però hi ha un altre 20% que no aconseguixen eixir endavant.
Els corredors que participen poden inscriure’s en línia a través de la plataforma web o de forma física en:
-Botiga del Corredor 42 y pico a València, a l’avinguda General Avilés, 49.
-Seu de la Fundació Escola Viva a València, carrer Clariano 12-1.
-Col·legi Santos Patronos d’Alzira al carrer Benito Pérez Galdós 42.
-Esportrunners al carrer Exèrcit Espanyol, 6, a Torrent.
-Botiga Twinner (Edetarunning) carrer Pla de l’Arc, 44 a Llíria.
Està previst que durant el temps que queda fins la celebració de la carrera es creen alguns grups d’entrenament per preparar la prova de la millor forma possible.

Comparteix

Icona de pantalla completa