07.00 h: Seguretat no deixa entrar els treballadors del torn de matí

RTVV comunica als treballadors que estan en situació de permís retribuït
29 novembre 2013 01:00h
RedactaVeu / EFE / València

A les set del matí agents de seguretat impedeixen entrar al centre de Burjassot els treballadors del torn de matí, mentre l’emissió de l’informatiu especial continua.

Des de les tres de la matinada, els treballadors estan rebent els correus on se'ls comunica la seua nova situació en aplicació de la llei de liquidació i extinció de RTVV.

Mentrestant, es mantenen les emissions de la televisió autonòmica, a l'espera que en qualsevol moment es produïsca el tall del senyal, com ha ocorregut amb la de Nou Ràdio poc abans de la mitjanit.

A les 4.30 h de la matinada, el cap de seguretat de RTVV i el cap de la policia autonòmica s'han reunit amb el president del comité d'empresa, segons han explicat els periodistes, mentre que diversos treballadors es mantenen al costat del control tècnic central per intentar evitar que hi accedisquen.

La vicepresidenta del comité d'empresa, Salut Alcover, ha assegurat que si no s'han tallat abans les emissions, amb tot el que s'ha estat dient en antena, és perquè "no saben ni tallar un cable", i s'ha preguntat "com van a governar" així.

A més, el personal de la neteja ha denunciat en antena que no pot accedir als seus vehicles per a abandonar les instal·lacions.
next