Diari La Veu del País Valencià
El jutjat ordena desallotjament immediat de RTVV
EFE / València.

El Jutjat d’Instrucció número 1 de Paterna, en funcions de guàrdia, ha incoat diligències prèvies i ha donat trasllat de la denúncia a la Fiscalia després de la denúncia per “usurpació d’instal·lacions i coaccions” presentada pels integrants de la comissió de liquidació de RTVV. Ha ordenat desallotjament immediat de les instal·lacions.

La denúncia no va dirigida contra cap persona concreta i els denunciants han demanat, com a mesura cautelar, el desallotjament de les instal·lacions de Nou a Burjassot, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia valencià.

En la seua denúncia, tres integrants de la comissió liquidadora de l’ens públic al·leguen que se’ls impedeix realitzar les funcions que legalment tenen encomanades. Fins al moment, el jutjat no ha dictat cap resolució ni ha resolt sobre la petició de mesures cautelars, segons les mateixes fonts.

La denúncia presentada segueix a l’acció dels treballadors de RTVV d’impedir aquesta matinada accedir els liquidadors al centre de control on estan els cables per a tallar les emissions, i han denunciat que se’ls ha intentat impedir que gravaren aqueixes imatges.

Posteriorment, els treballadors han format un cordó enfront del control central de la televisió perquè no entrara la policia, que finalment s’ha retirat entre crits de “no es tanca”.

Treballadors saben que van a desallotjar l’edifici de RTVV.

Comparteix

Icona de pantalla completa