Diari La Veu del País Valencià
El PSPV demana al TSJ la suspensió cautelaríssima del tancament de RTVV
EFE / València

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha anunciat que la seua formació presentarà en el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià una demanda contra el Govern valencià per “suspendre de forma cautelaríssima” el tancament de Radiotelevisió Valenciana (RTVV).

En un comunicat, Puig ha justificat la petició en “els perjudicis d’impossible reparació que causarà” la desaparició d’aquesta empresa pública.

Segons ha concretat, la demanda va dirigida contra l’acord del Consell de tancament de l’ens, i la iniciativa té com a objectiu la suspensió “de forma cautelaríssima la decisió, pels perjudicis d’impossible reparació que provocarà”.

La demanda argumenta, a més, que el tancament de RTVV “afecta greument els drets laborals dels treballadors”.

“El jutjat ha de paralitzar aquesta atrocitat pels danys irreparables que provocarà”, ha asseverat Puig, qui ha insistit que la “velocitat amb la qual volen imposar aquest tancament no s’ajusta a la llei” i que per això el seu partit pren “aquestes mesures”.

Ha lamentat així mateix que el president de la Generalitat, Alberto Fabra, estiga “provocant una tensió enorme que és impròpia d’un govern”.

Comparteix

Icona de pantalla completa