Diari La Veu del País Valencià
Si Ràdio deixa d’emetre i acaben definitivament les emissions de RTVV
EFE / València

El segon canal de Nou Ràdio, Sí Ràdio, ha deixat d’emetre, la qual cosa posa la fi definitiva a les emissions de Radiotelevisió Valenciana (RTVV), després que la passada mitjanit i primer canal de ràdio acabara les seues emissions i a les 12.19 hores s’haja tallat l’emissió de la televisió.

L’emissora continuava oferint música en valencià però, segons ha informat Intersindical Valenciana, a les 16.36 ha acabat les seues emissions, la qual cosa segons el sindicat “sí és la fi definitiva de les emissions de RTVV”.

Sí Ràdio havia acollit la programació especial de Nou Ràdio després que el seu senyal fora tallat a mitjanit i, fins i tot després del fos a negre de la televisió, seguia punxant cançons en valencià Seguirem, d’Obrint Pas, o El Tio canya i Vergonya, cavallers, vergonya d’Al Tall.

“Lluitarem i guanyarem, el poble valencià ha de treballar perquè açò canvie, tornarem i tindrem memòria del succeït”, han assegurat en directe els presentadors abans de donar pas a cançons.

Sí Ràdio ha retransmès en directe el senyal d’àudio que emetia la televisió autonòmica fins a l’últim moment, quan la comissió de liquidadors ha accedit a la sala de control de l’edifici de producció de RTVV a Burjassot escortats per la policia per a tallar el senyal.

Comparteix

Icona de pantalla completa