Diari La Veu del País Valencià
Fabra sobre Canal 9: “El tancament s’ha fet per mantenir serveis socials”

ACN / Ibi.

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, ha assegurat aquest divendres que el tancament de Ràdio Televisió Valenciana ha estat “una decisió molt complicada” però que ha hagut de dur-se a terme per prioritzar “les obligacions que tinc, amb les residències de la gent gran i discapacitats, als quals els dec diners, i amb totes aquelles persones a les quals he d’atendre les seues necessitats abans que mantenir una televisió que és inviable i inassumible”.

Fabra ha fet aquestes declaracions a Ibi (Alcoià) durant l’acte de presentació del Museu de la Joguina i en ser preguntat per una periodista de RTVV si és que la televisió era per ell una joguina.

“Sembla que s’ha fet com un joc, ni molt menys, ha estat una decisió molt difícil de prendre, com la de tants i tants empresaris que han hagut de tancar les seues empreses perquè no les han pogut mantenir i RTVV no és una excepció a la situació que han viscut tants i tants empresaris”, ha respost Alberto Fabra.

Tant a l’entrada com a la sortida d’aquest acte un grup de treballadors de RTVV així com ciutadans han escridassat Alberto Fabra per la decisió de tancar Canal 9 i Ràdio 9 aquest divendres.

Comparteix

Icona de pantalla completa