Diari La Veu del País Valencià
El Corral de Comèdies d’Almagro torna al Gran Teatre de Xàtiva
EL CORRAL DE COMÈDIES D’ALMAGRO TORNA AL GRAN TEATRE DE XÀTIVA

L’edició d’enguany amplia a quatre els dies de representacions per acostar els clàssics castellans als escolars, combinant teatre i turisme

El Gran Teatre de Xàtiva es consolida com a la seu valenciana de les representacions de la companyia Corrales de Comedias Teatro d’Almagro (Ciudad Real). Del 7 al 10 de febrer, la instal·lació municipal tornarà a vestir-se com un típic corral de comèdies castellà per oferir una interessant programació del clàssics de la literatura espanyola als estudiants de la Comunitat Valenciana. Aquest matí, el regidor de Gran Teatre, Alfred Boluda, i el director de la companyia teatral, Antonio León han presentat la programació d’espectacles que inclou fins a set representacions de teatre clàssic combinades amb una oferta d’activitats turístiques a la nostra ciutat.

Segons ha explicat Boluda, “l’any passat va ser un èxit. Vingueren instituts de València, Alacant o Carcaixent. Enguany disposem de més temps per a promocionar aquesta iniciativa en col·laboració amb altres regidories com Turisme o Educació. També hem reforçat l’aposta incrementant el número de representacions”.

Les activitats teatrals es combinen amb visites turístiques al castell, al museu de belles arts i amb una visita panoràmica a la ciutat. Aquestes visites compten amb la col·laboració de l’Associació de Guies Turístics de Xàtiva.

Comparteix

Icona de pantalla completa