Diari La Veu del País Valencià
Conferència sobre models de negoci en noves tecnologies
La Casa de Cultura acull una conferència sobre models de negoci en noves tecnologies

Lorente: “el programa municipal Orienta’t cap a la feina neix amb voluntat de facilitar les millors condicions en el món del treball a Xàtiva”

El proper dijous 26 de gener, a les 19h, la Casa de Cultura acollirà la conferència “Evolucionar i pivotar els models de negoci en una startup”, que s’emmarca en el programa municipal “Orienta’t cap a la feina”, impulsat per Promoció Econòmica. La conferència ha estat organitzada per la Universitat Politècnica de València (Campus d’Alcoi), l’Ajuntament de Xàtiva, Publiaescala i Ideasupv.

El regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente indica que “volem facilitar al màxim la modernització de les empreses existents i les empreses de nova creació, perquè l’eficàcia i l’eficiència siga la millor carta de presentació de l’activitat econòmica xativina”.

Els objectius de la jornada són conèixer l’evolució dels diferents models de negoci en les empreses de software, aprendre a pivotar el model de negoci del programari segons les tendències tecnològiques, conèixer casos reals sobre els canvis per adaptar-se a les necessitats concretes dels clients i aprendre a planificar el futur del negoci del software.

La ponència correrà a càrrec de Jordi Tormo Llàcer, gerent de l’agència de desenvolupament multimèdia Publiaescala i docent de programació en iOS en el títol d’Especialista Universitari en Computació Mòbil i Ubiqua.

La jornada va adreçada a emprenedors, empreses de l’entorn, estudiants de cicles formatius i tot aquell que li interesse la tecnologia i les empreses tecnològiques basades en software.

Es pot sol·licitar major informació sobre el curs enviant un correu electrònic a [email protected]

El nou servei d’orientació laboral “Orienta’t cap a la feina” és un conjunt d’activitats grupals i individuals, dirigides a aturats de llarga duració, que busca ajudar a aquestes persones per tal d’optimitzar les seues habilitats a l’hora d’afrontar un procés de recerca de treball. Hi haurà 12 edicions d’aquest programa que va començar el passat dilluns 9 de gener i s’estendrà fins el 19 de juny. La selecció de participants s’elabora des del Servef. Els destinataris del servei “Orienta’t cap a la feina” són persones aturades de llarga duració i difícil inserció, inscrites al Servef.

Comparteix

Icona de pantalla completa