Diari La Veu del País Valencià
PP: “El tripartit ha fracassat en el seu intent d’utilitzar el drama de RTVV”
RedactaVeu / València

El PP va decidir desaparèixer el cap de setmana després del vergonyós tancament de RTVV del divendres i va desconvocar els seus actes, però hui ha tornat.

“Els ciutadans han tornat a deixar sola a una oposició tripartida que no té més projecte que el de manipular i crispar el carrer, que tracta d’aprofitar el drama que estan vivint els treballadors”, ha criticat Castellano.

Així, Castellano ha assegurat que els “intents de l’oposició tripartida de manipular no troba cap respatller social, perquè els ciutadans saben que manquen de credibilitat i d’un altre projecte que no siga el de crispar el carrer i posar-se darrere de la pancarta per a aconseguir una mica de visibilitat”.

“Els que apareixen ara amb banderes independentistes a la porta de RTVV, o els que es posen darrere de pancartes demanant eleccions anticipades, són els que s’han dedicat aquests últims anys a dir en els mítings ‘fora Canal 9’.

“Ací l’únic que ha treballat per una televisió seriosa, plural i sostenible ha sigut el PP i ara hem pres una decisió dolorosa però necessària”.

Comparteix

Icona de pantalla completa