Diari La Veu del País Valencià
Joventut organitza un curs de dinamitzador de ludoteca
Divendres començarà un taller de producció de fanzines

La nova programació trimestral juvenil ens presenta un curs de dinamitzador/a de ludoteca, a partir de recursos i jocs d’expressió globalitzadora per a la dinamització d’activitats de temps lliure en equipaments socioculturals.

Aquest curs s’ha postposat per les dates 25, 26, 27 i 28 d’abril i 2, 3, 4 i 5 de maig.

Les inscripcions estan obertes. Per inscriure’s s’hi ha de passar per la Casa de la Joventut de Xàtiva o telefonant al centre d’informació juvenil: 962274342.

El curs consta de 30 h i està homologat per l’escola d’animació Abast. L’horari serà a les vesprades, de 16 h a 20 h a la Casa de la Joventut. El preu de la inscripció és de 50€.

Aprendre a editar un fanzine
D’altra banda, des de la casa de la joventut s’ha organitzat un taller anomena’t “Plega, grapa, fanzine i repeat!” amb la col·laboració de Madafaka & The Toxie Kiwis. En el taller s’aprendrà a fer un fanzine, és a dir, una publicació temàtica realitzada per i per a aficionats a la música, el còmic, la ciència ficció, la literatura, la fotografia, l’esport, els animals, la política, l’arquitectura, la il·lustració i qualsevol altre camp susceptible de generar un discurs independent i alternatiu per part de qui ho crea. El preu del taller és de 5 € i tindrà lloc els dies 31 de març i 1 i 8 d’abril, vesprades de 17-20h i matins de 10 a 13h.

Comparteix

Icona de pantalla completa