Col·labora amb el repte d’aconseguir 250 agermanats més abans de 2014

Gràcies als 51 agermanats que fan possible avançar cap al repte d’aconseguir 250 agermanats més abans de 2014. Hui estem més a prop. Amb l’actualitat dels últims dies, ara més que mai LA VEU ha de tenir presència en el sistema comunicatiu del País Valencià, per donar veu als lectors, als col·lectius i entitats cíviques, culturals, ambientals, musicals, ... , als ajuntaments, a les opcions polítiques del valencianisme de progrés i d'esquerres, ... a l’espai territorial de tot el País Valencià, des de Morella o Oriola, i des de Vinaròs a Pilar de la Foradada.
26 desembre 2013 01:00h
Amb la greu prohibició de TV3 al nostre País des de fa uns anys, i amb el tancament de RTVV, especialment de la RTVV dels últims dies, tot fruit de la irresponsabilitat política del PP que governa les nostres institucions, el sistema comunicatiu del País Valencià es queda orfe de mitjans de comunicació en llengua pròpia que vertebren tot el nostre territori.
 
Quan va nàixer  LA VEU l'1 de gener de 2013, cap de nosaltres vàrem prevenir el tancament de RTVV abans de final d’any, i aquest succés, junt a la no arribada de TV3 encara, canvia per a pitjor, en referència als nostres drets lingüístics, la necessària i urgent normalització lingüística del valencià en l’àmbit dels mitjans de comunicació, en aquest cas públics, creats precisament per assolir aquest objectiu de normalitzar la nostra llengua des de i en l’àmbit del periodisme.
 
 
Insistim als lectors la col·laboració per a aconseguir el repte de fer 250 nous agermanats més de LA VEU abans de 2014, un pas més per a fer realitat el nostre diari digital d’àmbit de País Valencià en llengua pròpia.
Als qui ja esteu agermanats, vos reiterem les gràcies, i vos demanem córrer la veu d’aquest repte a les vostres xarxes i adreces de correu electrònic.
 
Col·labora amb el repte: agermana't. I si ja t’has agermanat, corre la veu !
 
Gràcies per formar part d’aquest projecte, amb tu serà possible.

next