Diari La Veu del País Valencià
Treballadors de RTVV presenten escrits denunciant que els impedeixen l’accés
EFE / València

Al voltant d’un centenar de treballadors de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) fan cua aquest matí a les portes del centre de formació de l’empresa pública, on estan presentant un escrit per a deixar constància que no els deixen accedir al seu lloc de treball.

Així ho han assegurat fonts del Comité d’empresa de RTVV, que han indicat que des de primera hora del matí s’estan acostant els treballadors al registre perquè “volen entrar a treballar”.

El degoteig continu de treballadors està formant cues, perquè en el registre solament hi ha una persona per a rebre els documents que lliuren els treballadors que es troben des del divendres en situació de permís retribuït i en el qual deixen constància que “no estan d’acord” amb aquesta decisió i “volen entrar a treballar”.

L’escrit dels treballadors, segons les mateixes fonts, “ha de deixar clar que no tenen comunicació oficial de l’empresa per escrit i signada”.

“D’aquesta manera, protegim els nostres drets davant la gran controvèrsia jurídica creada sobre si hi ha un tancament patronal o no”, afigen.

Els treballadors no poden accedir a l’interior de les instal·lacions del Centre de Producció i Programes a Burjassot, en la porta dels quals romanen membres de la Policia.

El sindicat Intersindical recorda als treballadors, en el seu compte d’una xarxa social, que hui “no és un dilluns al sol”.

Al llarg del dia podrien seguir acostant-se treballadors de l’ens a les instal·lacions de RTVV, segons les fonts del Comité d’empresa, que han assenyalat que sobre les 9.30 hores han convocat “un esmorzar” a la porta principal de l’ens.

La redacció roman buida i no poden accedir-hi ni redactors ni càmeres, encara que segons les mateixes fonts les taules tenen objectes personals, com peces de roba, fotos o cintes, que no han pogut ser arreplegats.

Fotos: EFE

Comparteix

Icona de pantalla completa