Diari La Veu del País Valencià
Ikea comença el procés de selecció de la plantilla per a la botiga d’Alfafar
Europa Press / Alfafar

Ikea comença aquest dilluns el procés de selecció de la plantilla de la que serà la seua primera botiga al País Valencià, situada al municipi valencià d’Alfafar, que obrirà les portes durant l’estiu de 2014.

El nou centre tindrà una plantilla de 400 treballadors de totes les edats, amb i sense experiència prèvia, interessats en treballar tant a temps complet com a temps parcial, per a aquells que vulguen compaginar aquesta feina amb els seus estudis, responsabilitats familiars o altres tasques.

La multinacional sueca ha informat en un comunicat que pretén cobrir part d’aquestes vacants mitjançant la promoció interna, la mobilitat de treballadors i amb nous treballadors que se seleccionaran d’entre tots els qui s’inscriguen en el procés.

Amb aquest procés de selecció es volen cobrir les àrees de vendes, logística, atenció al client (informació, canvis i devolucions i lliurament de mercaderies), caixes i restaurant.

L’oferta laboral de la botiga es completarà amb la feina indirecta que s’estima en uns 80 treballadors més, que cobriran serveis com seguretat, neteja, muntatge i transport, entre d’altres, i que es contractaran mitjançant proveïdors, al marge del procés de selecció que ara comença.

Les persones interessades a treballar en Ikea Alfafar podran presentar les seues candidatures des del dia 2 fins al 31 de desembre. Per a això, l’empresa ha creat dins del seu lloc web un espai específic perquè els candidats puguen deixar els seus currículums. Els interessats hauran de completar un formulari amb les dades rellevants del seu perfil i establir les seues preferències laborals.

S’acceptaran i estudiaran totes les candidatures, independentment de la data de presentació, sempre que es faça en el termini establit. Els candidats que passen aquest primer filtre passaran a una segona fase en la qual participaran en diverses dinàmiques de grup i finalment es realitzaran entrevistes personalitzades als seleccionats en les dinàmiques.

El procés de selecció durarà, després de la conclusió del període de recepció de candidatures, al llarg de diversos mesos, ja que no tots els llocs tindran la mateixa data d’incorporació depenent de la formació que requerisquen.

La intenció de la companyia és que la botiga “siga un reflex de la societat alfafarenca i valenciana en general”, de manera que la plantilla “estarà formada per dones i homes i tindrà representació de persones pertanyents a diferents grups d’edat, nacionalitat i amb diferents situacions de vida”.

Alhora, Ikea i l’Ajuntament d’Alfafar han arribat a un acord de col·laboració pel qual el consistori comptarà en el seu lloc web amb un enllaç a l’espai específic per a la recepció de candidatures.

Comparteix

Icona de pantalla completa