Diari La Veu del País Valencià
El PP no pot amb l’Alqueria Blanca i ja es pot veure per Internet
RedactaVeu / València

El tancament de Canal 9 va propiciar que la sèrie l’Alqueria Blanca que cada setmana veien milers de valencians no s’emetera més.

Orfes de la sèrie, els seguidors es van bolcar davant la notícia donada per la productora Trivisión que penjaria al seu web els capítols que ja estaven gravats.

Poc abans de les deu de la nit d’ahir, un nou episodi es va allotjar a la pàgina alqueriablanca.tv. I la resposta va ser massiva. Cal recordar que en aquesta última temporada quasi 400.000 espectadors es reunien cada diumenge per a conéixer les històries del Tio Pep, Tonet o Narcís.

Després de rebre més de 50.000 visites, la web de ‘L’Alqueria Blanca’ es va desbordar i va deixar d’estar disponible, per la qual cosa pocs van ser els que anit van poder gaudir del nou episodi. Hui ja es pot veure l’últim capítol.

Trivisión va explicar fa uns dies que cercaria la manera que el públic valencià no es quedara sense veure la popular sèrie i que, fins i tot, es plantejava negociar amb altres cadenes perquè la ficció hi prosseguira.

Comparteix

Icona de pantalla completa