Diari La Veu del País Valencià
Algemesí ultima les festes de la Mare de Déu de la Salut
La Policia Nacional i els agents d’Algemesí es coordinaran per a millorar la seguretat en les festes de la Mare de Déu de la Salut i la Setmana Taurina.

Tant el subdelegat del Govern com l’alcaldessa d’Algemesí destaquen que els índexs de delictes es mantenen estables dins d’uns paràmetres de seguretat i efectivitat “òptims”.

Coordinar els dispositius de seguretat per a les pròximes festes de la Mare de Déu de la Salut i la Setmana Taurina. Aquest ha sigut l’eix central de la junta de seguretat que s’ha celebrat en l’Ajuntament d’Algemesí i en la qual han participat els principals responsables polítics i policials de les administracions implicades.

Els assistents a la reunió de comandaments policials han avaluat el resultat dels diversos operatius policials disposats el passat any, per a millorar encara més la seguretat en els massius actes que tenen lloc durant el mes de setembre a Algemesí.

El subdelegat del Govern, Juan Carlos Valderrama, ha destacat que a Algemesí “es manté un índex d’efectivitat dels cossos de seguretat molt elevada, i podem dir que estem en una ciutat amb condicions de seguretat òptimes”.

En aquest sentit, l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha destacat que les dades oficials de les dues policies, nacional i local, en les intervencions en el barri del Raval revelen que es mantenen, no s’han produït incidents i es treballa amb la mateixa intensitat pel que la primera autoritat local ha negat que hi haja deixadesa i ha llançat un missatge de tranquil·litat als ciutadania. Respecte a la festes de setembre, Trenzano ha agraït el treball tant de la Policia Local com a nacional el passat mes de setembre. “No patim cap incident i he demanat que enguany es mantinga la línia de col·laboració entre els agents”.

Altres línies d’actuació serà aprofundir en les campanyes d’informació dirigides a les persones majors i també als joves. “Hem manifestat la nostra voluntat d’adherir-nos al sistema Viogen del Ministeri de l’Interior de resposta ràpida en casos de violència de gènere, així com tenir un pla director per a impulsar campanyes informatives contra l’assetjament escolar o el maltractament a les persones majors”, ha assenyalat l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano.

Comparteix

Icona de pantalla completa