Un verkami per a celebrar els deu anys de VerdCel

VerdCel en 2014 publicarà un nou treball llarga durada, i alhora enregistrarà dos concerts del renovat espectacle 'Òrbites: Poetes i cançons' i llançarà un documental
2 desembre 2013 01:00h
RedactaVeu / València

A les 12 hores del migdia de hui dilluns 2 de desembre, VerdCel ha llançat una campanya per un projecte dels grans: 'VerdCel2014: 10 anys del 1er disc'. Amb aquest títol celebrarà els deu anys de la seua primera publicació (EP 'On està el lloc?'), a la qual han succeït quatre llarga durada, sempre acompanyats d'il·lustracions, còmics, poesia i altres elements audiovisuals (curts, documentals, clips, etc.), i han estat portats a l'escenari amb la riquesa de llenguatges, per la qual VerdCel ha apostat i conreat d'ençà del seu començament: música, acció i videoprojeccions.

Una trajectòria que es vol celebrar d'una manera molt especial, posant èmfasi en la xifra redona dels deu anys, compartint-ho amb totes i tots, i alhora proposant-se nous horitzons i objectius. Tres són les potes d'aquest gran projecte.

VerdCel en 2014 publicarà un nou treball llarga durada; el 3 d'Abril s'estrenarà en directe a l'Auditori de Barcelona dins del festival BarnaSants. Tindrà una edició limitada en format gran, amb il·lustracions i un disseny molt acurat, i d'altra més extensa en un Cd més senzill, a banda de la distribució digital.

Alhora enregistrarà dos concerts del renovat espectacle 'Òrbites: Poetes i cançons' (Espriu, Raimon, Ovidi, Pi de la Serra) en emplaçaments fonamentals de la seua singladura - Barcelona el 2 de febrer i Alcoi el 22 de març - per la seua edició posterior com a disc en directe.

I finalment, aquest 2014 suposarà l'elaboració i llançament d'un documental que serà una representació del present i del que han suposat aquests anys, una mirada a través de moltes personalitats que han coincidit en el seu recorregut i que en parlaran, un aturar-se en el camí, mirar enrere per veure els fruits que ha anat deixant, i continuar endavant. Un dibuix d'aquesta prolífica trajectòria de la mà del realitzador Octavi Masià.

Així, des de hui dilluns 2 de desembre i fins al dissabte 11 de gener al migdia estarà obert el Verkami, el projecte de micromecenatge, per tirar endavant aquesta celebració, i que tot/a aquell/a qui vulga, col·labore i reba diferents compensacions per la participació.

VerdCel afronta aquest nou repte i els fa molta il·lusió que s'apleguen totes les mans possibles per participar-hi, fent-ho realitat i emportar-se els fruits de la commemoració.

next