Diari La Veu del País Valencià
Algemesí – Construcció d’una biblioteca al barri del Raval
La Conselleria d’Habitatge cedirà a l’Ajuntament d’Algemesí una parcel·la dotacional per a la construcció d’una biblioteca al barri del Raval

-La directora general de EIGE es reuneix amb l’alcaldessa d’Algemesí i la regidor de Serveis Socials per analitzar la situació del municipi

La Conselleria d’Habitatges, Obres Públiques i Vertebració del Territori, a través de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE), realitzarà les gestions necessàries per a la formalització de la cessió a l’Ajuntament d’Algemesí una parcel·la dotacional al barri del Raval per a la construcció d’una biblioteca en un sòl d’equipament, situat al costat del col·legi Salvador Andrés.

Així s’ha acordat en una reunió mantinguda entre la directora general de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE), Helena Beunza, l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenat, i la regidor de Benestar Social, Anna Girbés.

Es tracta d’una parcel·la de 8.556 metres quadrats que se situa en el grup del parc públic d’habitatges José Sales. Els representants municipals han explicat la necessitat de la cessió d’aquest terreny que possibilitarà la creació d’una biblioteca municipal en una zona amb importants necessitats d’inversió pública com és la del Raval.

Beunza ha assegurat que EIGE va a accelerar al màxim la tramitació per a la cessió d’aquests terrenys perquè l’Ajuntament dispose de la parcel·la com més aviat millor. Així mateix, ha transmès que un dels grans reptes del Consell és el disseny de mesures socials que prioritzen el benestar de les persones i la creació d’aquesta biblioteca serà una de les accions que contribuirà a la regeneració del barri.

Comparteix

Icona de pantalla completa