Diari La Veu del País Valencià
Un total de 35 empreses d’Algemesí participen en la Mostra
Un total de 35 empreses d’Algemesí participen en la Mostra, una fira comercial, empresarial, professional i de serveis

A la participació empresarial se sumen les demostracions gastronòmiques com a principal atractiu

Un total de 35 empreses participen en la Mostra, la nova fira comercial, empresarial, professional i de serveis d’Algemesí, que tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 d’octubre en el Centre Polivalent.

Es tracta d’una fira amb un marcat accent empresarial, ja que la participació està limitada a empreses, comerços o professionals de la ciutat que han volgut mostrar els seus productes o serveis en la sala polivalent, un gran espai d’aquest edifici que compta amb més d’1.300 metres quadrats.

La Mostra s’inaugurarà el divendres a les 19 hores i al llarg del cap de setmana, tant al migdia com a la nit, es duran a terme demostracions gastronòmiques i degustacions gratuïtes. El dissabte al migdia el cuiner Roberto Pellicer, del restaurant Casino d’Algemesí i La Terrassa, ensenyarà com cuinar un arròs amb ànec, bolets, carrillada i foie, mentre que a la nit es podran degustar tapes de Nou Rebombori. El diumenge serà el torn per a Dulces Personalizados i tapes de Zythum al migdia, mentre que a la nit el restaurant Avalon mostrarà les seues creacions més conegudes de tapes.

La fira compta amb una zona recreativa amb inflables per a xiquets, així com un futbolí gegant i una atracció, la càmera cuirassada. Un trenet portarà a tota la gent que ho desitge a visitar la Mostra des del centre de la ciutat fins al Centre Polivalent.

La regidora de Comerç, Palma Egido, ha destacat que la Mostra vol ser un revulsiu per a les empreses de la ciutat, una activitat que arreplega les demandes de les associacions empresarials de la ciutat, Empal i Acsa “que servisca com a aparador per a les empreses amb un preu reduït de participació i aprofitar el deixant de la ruta de la tapa per a reivindicar cada any l’hostaleria local”.

Comparteix

Icona de pantalla completa