Diari La Veu del País Valencià
Algemesí paga 348.694 euros en ajudes per a llibres de text
L’Ajuntament d’Algemesí ha dut a terme el segon pagament del programa Xarxa de Llibres amb el qual es busca la gratuïtat dels llibres de text. Des del consistori s’han realitzat 1.456 transferències el que suposa una inversió de 120.330 euros.

D’aquesta forma, junt amb del primer pagament, la inversió en llibres de text per als pares en aquest curs escolar ha sigut en total de 348.694 euros amb més de 3.500 alumnes beneficiats.

Cal tenir en compte que els col·legis Salvador Andrés, Verge del Pilar, Blasco Ibáñez i Alberto Tortajada no presenten sol·licituds individualitzades sinó de forma conjunta, ja que els tres primers són centres d’acció educativa singular i l’últim un centre d’educació especial. Per açò, realitzen una sol·licitud única per a tot el centre.

L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha subratllat que la gratuïtat dels llibres de text és una aspiració en aquesta legislatura. “La inversió en llibres de text ha sigut molt important en aquest curs escolar i esperem que es mantinga i millore en els pròxims anys, perquè el nostre compromís per la gratuïtat dels llibres escolars ha començat des del primer moment de la legislatura”, assegura Trenzano.

Comparteix

Icona de pantalla completa