Diari La Veu del País Valencià
RTVV és la televisió autonòmica que més augmentà l’audiència al novembre

Europa Press / València

Així, Nou –que va deixar d’emetre divendres passat– va registrar una quota de pantalla del 4,2% al novembre, respecte del 3,8% d’octubre, el que el converteix en el canal autonòmic amb major augment. De la mateixa manera, Nou 24 ha crescut un 0,1% a l’últim mes.

A més de les dos valencianes, han experimentat creixements la televisió catalana, TV3; la del principat d’Astúries, TPA; i el segon i tercer canal del País Basc, ETB2 i ETB3, en tots aquestos casos amb un increment del 0,1.

En termes globals, el grup d’autonòmiques públiques ha baixat dos dècimes durant novembre i ha aconseguit una quota de pantalla mitjana del 8,6%. El canal amb més audiència torna a ser TV3, amb un 13,7%.

El dia del seu tancament, divendres, Notícies Nou 24 va arribar a una quota de pantalla del 22,7% entre les 2.30 i les 12.19 hores, moment en el qual la televisió pública valenciana va passar a negre.

D’altra banda, l’informe de Sobrevent Comunicació assenyala que el País Valencià és la sisena autonomia amb més consum de televisió per persona al dia, amb 262 minuts, la mateixa dada que es dóna a Catalunya.

Sols superen aquesta xifra, Aragó (amb 275 minuts de televisió per persona al dia), Castella-la Manxa (270 minuts), Andalusia (269 minuts), Castella i Lleó (265 minuts) i Astúries (264 minuts). A l’extrem contrari, se situen Canàries (227 minuts) i Galícia (234 minuts), que són les de menor consum.

Comparteix

Icona de pantalla completa