Fabra: "Seguiré anant als actes. Si algú vol acompanyar-me, que ho faça"

“Algú haurà de traure conclusions sobre el perquè no va es voler fer una reducció de treballadors com s'ha fet en tots els mitjans de comunicació d'aquest país"
3 desembre 2013 01:00h

Europa Press / València.
 
El president de la Generalitat, Alberto Fabra, ha afirmat hui, preguntat per les protestes dels treballadors de RTVV, que "cadascú faça el que considere". "Per descomptat jo seguiré anant a tots els actes i fent la mateixa agenda que he fet fins ara. Si algú vol acompanyar-me que ho faça".
 
Fabra s'ha expressat d'aquesta manera, abans de presidir l'acte d'inauguració de les Jornades Empresarials 2013 d'Economia 3, a les protestes de treballadors de RTVV que l'acompanyen en els seus actes després de ‘l'apagada’ de la televisió pública divendres passat, tot i que en aquesta jornada no s'ha concentrat cap empleat.
 
Sobre aquesta qüestió, ha insistit que el tancament de RTVV ha estat una decisió "molt difícil" i ha reiterat que el seu objectiu ha estat "sempre mantenir una televisió assumible i d'acord amb la realitat econòmica".
 
En aquesta línia, el cap del Consell ha afirmat: "algú haurà de traure conclusions sobre el perquè no es va voler fer una reducció de treballadors com s'ha fet en tots els mitjans de comunicació d'aquest país".
 
next