Diari La Veu del País Valencià
Vilafranca Solidària explica el projecte per la igualtat entre homes i dones
RedactaVeu / Vilafranca

Anna Garcia ha explicat que s’han dut a terme accions amb tots els sectors de població. A la xerrada s’han analitzat les claus per prevenir la violència de gènere en l’àmbit local.

Durant tot l’any Vilafranca Solidària ha organitzat un partit de futbol entre el CF Vilafranca i el Vila-real femení, ha participat en la presentació del llibre Estrellas de Colores, d’Óscar Fabregat o ha ofert la conferència sobre ‘Literatura i Erotisme’ amb Pepa Úbeda .

A més ha participat en una trobada de dones escriptores, dins de les jornades de la cooperativa de lletres del Pont.

Altres accions han permés conéixer la història de les dones a Vilafranca mitjançant una visita guiada a càrrec de Guillem Monferrer. A les sales gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca s’ha pogut assistir a la mostra ‘Dones i Esport’ i l’espectacle Moltes Veues Femenines de la Rabera Eclèctica va passar per la localitat.

En l’Escola d’Estiu Vilafranca Solidària ha tingut un paper actiu en les activitats educatives dels més menuts.

D’altra banda, amb la col·laboració d’UGT a l’Ajuntament es va poder assistir a l’exposició ‘La dona treballadora vilafranquina’.

També amb la col·laboració d’UGT es projecta, amb motiu del dia de la Dona Treballadora, la pel·lícula La Font de les Dones.

Comparteix

Icona de pantalla completa