Diari La Veu del País Valencià
La seguretat de Fabra a sac amb els periodistes
Europa Press / València

Fabra ha arribat passades les 12.30 hores al CdT de València a l’acte de presentació dels Tallers d’Ocupació 2013 per als municipis del País Valencià, dins del Pla d’Ocupació Conjunta, on l’esperaven vora un centenar de treballadors de RTVV que protestaven amb botzines i xiulets pel tancament de la ràdio i televisió pública.

En aquell moment, entre cinc i deu agents del Cos Nacional de Policia adscrits a la Generalitat sense uniformar que escortaven el ‘president’ han començat a donar espentes als periodistes per a impedir que s’acostaren. Una de les representants dels mitjans de comunicació ha caigut a terra i un dels agents ha ensopegat al seu torn i ha caigut sobre ella.

La resta de mitjans de comunicació han intervingut per veure què ocorria i alçar a l’agent, que ha entrat a l’edifici tot seguit. En el lloc romanen dues furgonetes de la Policia Nacional i autonòmica.

Els treballadors han rebut el cap del Consell amb crits de ‘Lladres’ o ‘Fabra dimissió’ i pancartes on es llegia ‘Volem treballar’.

La zona està acordonada amb tanques i s’impedeix l’accés als empleats de RTVV.

Comparteix

Icona de pantalla completa