Diari La Veu del País Valencià
El rebuig a un president que o entén del sofriment dels altres”
Redactaveu / València

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha assegurat hui que “cal entendre el rebuig que produeix l’actitud superba d’un president que mai s’ha volgut asseure amb els treballadors de Canal 9 ni amb ningú” al mateix temps que ha ressaltat la seua “cultura autoritària” i la seua “incapacitat per a entendre a aquells que ho estan passant malament”. “Per tant –ha prosseguit- el problema no és que li criden, sinó el que hi ha darrere, una política absolutament autoritària que no entén del sofriment dels altres”.

En aquests termes s’ha pronunciat el dirigent dels socialistes valencians a preguntes dels periodistes, quan ha assistit a València a l’obertura del V Congrés Nacional del Metall, Construcció i afins d’UGT PV, sobre els esbroncs per part de treballadors de RTVV al president de la Generalitat, Alberto Fabra, que va haver de ser finalment escortat per la policia en un acte celebrat ahir a la capital del Túria.

Així mateix, sobre les declaracions de Fabra que va dir que seguirà amb la seua agenda, ha insistit que “és una actitud arrogant“ afegint que ”el raonable seria dialogar i cercar solucions” però, segons ha incidit, “Fabra és incapaç”.

Quant que el cap del Consell va aventurar, sense concretar res, que hi haurà alguna televisió espanyola que done informació en valencià, el líder dels socialistes valencians ha assegurat que és “un conjunt de despropòsits permanents, d’improvisacions i d’incapacitat per a definir un futur”. Així, ha explicat que, com ja ha succeït en altres ocasions, “hui pot dir una cosa i demà la contrària”.

Comparteix

Icona de pantalla completa