Diari La Veu del País Valencià
Estiu Internacional a la Pobla Llarga
Durant 15 dies del proper mes de juliol el municipi de la Pobla Llarga serà la seu d’un Campus Internacional anomenat “All together enjoy and learn in English” dirigit a joves entre 10 i 16 anys.

Aquest Campus forma part d’un programa pilot integrat per dos projectes: El Campus Urbà en Anglès i el Camp de Voluntariat. El Campus pretén proporcionar una experiència innovadora per als joves, per una banda es realitzaran activitats d’estiu que potencien les relacions interpersonals íntegrament amb anglès, i per l’altra els encarregats de dirigir aquestes activitats seran monitors de distintes nacionalitats que formen part del Camp de Voluntariat, el que fa que es potencien les relacions interculturals.

“És un gran projecte de l’Ajuntament de la Pobla Llarga amb la col·laboració de l’Associació D’amicitia que té com a objectiu principal potenciar relacions interpersonals saludables entre els joves i fer-ho íntegrament amb anglès, suposa un gran al·licient. A més, és un valor afegit la convivència intercultural i la promoció de les diferencies com a valors positius i enriquidors”, afirma la regidora de Polítiques per a les Persones, Sonia Bellver.

Comparteix

Icona de pantalla completa