Diari La Veu del País Valencià
Avacu detecta més de 50€ de diferència en un mateix joguet, segons tendes
EFE / València

L’Associació Valenciana de Consumidors i Usuaris (Avacu) ha consultat els preus de més de 100 joguets en onze establiments (jogueteries i grans superfícies) i ha constatat diferències de fins a 50 euros en el valor d’un mateix joguet de construccions, segons la tenda.

En un comunicat, el president d’aquesta associació, Fernando Móner, ha recomanat “acudir a diferents establiments, comparar preus i valorar les condicions que ens ofereix cadascun”.

En aquest sentit, ha emfatitzat la importància d’acudir a tendes que “meresquen confiança” i tenir en compte la possibilitat que els joguets s’acompanyen d’algun complement que puga encarir el seu preu o, per contra, que tinguen algun descompte.

Móner també ha recomanat parar esment a l’existència de serveis postvenda, reserva de joguets, enviament a domicili i la possibilitat de canvis i devolucions, així com els terminis establits per a açò.

Unes altres de les diferències importants de preu que s’han trobat a través d’aquest estudi es donen en altres tres jocs de construccions, amb diferències de preus d’entre 25 i 35 euros, així com en altres set joguets, que tenen unes diferències de preus d’entre 10 i 20 euros.

Segons arreplega el mateix comunicat, en tots els joguets dels quals s’han pres referències existeixen diferències de preu d’un establiment a un altre, “encara que siga de pocs cèntims”.

Comparteix

Icona de pantalla completa