Diari La Veu del País Valencià
Estrella Jover i la seua exposició de pintura
Estrella Jover Canet: Pintora i artista. Una dona avançada en el seu temps. Exposició restrospectiva del seu camí per la pintura.
Estrella Jover Canet, es una veïna de la Pobla Llarga que va nàixer el 21 de desembre de 1938, durant la Guerra Civil. És pintora, mestressa de casa, modista, cantant, actriu, esportista (campiona nacional de vòlei), entrenadora i mare de 5 fills, una vida intensa per a una dona que va nàixer i viure en un temps difícil, sobretot per a les dones, per això, en aquesta setmana de celebració de la dona a la Pobla Llarga, l’Ajuntament i més concretament la Regidoria de Cultura, han volgut donar-li el reconeixement a tots aquestos anys d’eforços.

En paraules d’Estrella: “He fet el que he volgut perquè mon pare em va criar en llibertat i respecte, m’ho he passat molt bé en esta vida i encara em queden coses per fer…” i aquesta vitalitat i forma de pensar és la que volem transmetre a totes les dones.

Dedicar-se a explorar els camins de la pintura, fer teatre i cantar sent mare, sols es podia fer si tenies uns pares que t’animaren i et comprengueren, una parella que et fera costat en les teues il·lusions per explorar i aventurar-se en camins que no eren, en aquells moments, els que figuraven habitualment en la vida d’una dona.

Ella és una de les millors representants de com, en una època on les dones no tenien les coses massa fàcils, amb persevarança tots arribem a complir els nostres somnis i objectius.

Vos animem a acudir a aquesta exposició, que gaudiu de la pintura de la nostra veïna i a participar en els actes que s’estan organitzant per commemorar aquest 700 aniversari.

HORARI EXPOSICIÓ

DEL 5 AL 17 DE MARÇ:
De Dilluns a Divendres: de 10.00h fins a 13.30h i de 17.00 a 20.00.
Dissabte: de 11.00 fins 13.30h i de 18.00 a 20.00h.
Diumenge: de 11.00h fins 13.30h.

Remarcar que l’horari de cap de setmana sols estarà disponible el proper cap se setmana (10, 11 i 12 de març). Per a centres escolars concertar visita a la Biblioteca Municipal.

Comparteix

Icona de pantalla completa