Diari La Veu del País Valencià
Ikea suspén temporalment el procés de selecció per problemes tècnics
Europa Press / València

Segons han informat fonts de la companyia, la xifra és quatre vegades superior al rècord registrat per Ikea Espanya en les dues primeres jornades de processos anteriors.

Des d’Ikea subratllen que tenien “el sistema preparat per a un plantejament de màxims, però ningú pensava que fóra així”, ja que suposa haver rebut en dos dies quasi la meitat del màxim registrat anteriorment per la companyia durant un mes sencer.

Segons les mateixes fonts, en l’actualitat “s’està treballant 24 hores per a cercar una solució que permeta manejar eixe volum de sol·licituds” i “encara no hi ha data” per a reprendre la selecció.

Aquest dimecres, l’empresa contactarà individualment, via email, amb les persones que van participar en el procés el dilluns i el dimarts, tant si van completar el formulari amb èxit com si es van quedar en un punt intermedi, per a “explicar-los què fer en cada cas”.

A més, tornaran a enviar-los un correu electrònic per a informar-los quan es torne a habilitar el procés de selecció, apunten les mateixes fonts, que subratllen que “no es demorarà” ni afectarà el calendari previst.

Des d’Ikea agraeixen a les 20.000 persones que han ingressat en l’espai habilitat a la seua pàgina web el “interés” que han mostrat en formar part de la plantilla d’Ikea València Alfafar i els demanen “disculpes per les molèsties ocasionades”.

El gegant suec va rebre aquest dilluns milers de sol·licituds d’ocupació, en la primera jornada de recollida de peticions a través de la seua pàgina web, procés que finalitzarà el 31 de desembre.

En declaracions des de l’empresa demanaven “calma” i explicaven que “emplenar abans el formulari no suposa cap avantatge” perquè “s’estudiaran totes les candidatures rebudes”, però un dia més tard es van veure obligats a paralitzar el procés.

Comparteix

Icona de pantalla completa