Diari La Veu del País Valencià
Fapa-Castelló lidera les eleccions als Consells Escolars amb 232 representants
RedactaVeu / Castelló

Amb els centres escrutats al 99%, els resultats en les eleccions a consells escolar de centre del 28 de novembre donen a FAPA-Castelló Penyagolosa un total de 232 representants que situen la federació com a principal òrgan de representació de les comarques del nord. Així mateix, els resultats han sigut positius per a la resta de federacions que formen part de la Confederació Gonzalo Anaya que han liderat les votacions en els seus territoris i han sumat un total de 1.382 representants per a la confederació.

A aquest número de consellers electes, se sumaran els i les representants directes de les 936 AMPA federades que tindran plaça directa en la constitució dels consells escolars de centre. Amb la qual cosa, la representació del moviment associatiu integrat per la Confederació Gonzalo Anaya i les tres federacions provincials, assolirà una representació de 2.303 mares i pares membres dels consells escolars. Al respecte, la presidenta de FAPA-Castelló i la Confederació Gonzalo Anaya, Mª Dolores Tirado ha apuntat que “Valorem els resultats de manera positiva perquè la nostra organització compta amb una gran xarxa de mares i pares que defensaran l’escola pública en els consells escolars dels centres educatius valencians”.

Tant des de la Confederació Gonzalo Anaya com en FAPA-Castelló Penyagolosa s’assumeix com un repte tractar d’augmentar la participació de les mares i pares de cara als pròxims comicis i tractar de sumar un major nombre de consellers independents.

Comparteix

Icona de pantalla completa