Diari La Veu del País Valencià
L’Oratge de Canal 9 es reinventa en Facebook
RedataVeu / EFE / València.

Internet comença a ser el refugi per a alguns dels espais de la desapareguda RTVV. La pàgina web de L’Alqueria Blanca va registrar diumenge passat més de 50.000 visites per a poder veure el seu últim capítol.

També un altre dels espais més seguits i útils de la programació de NOU, l’Oratge, ha passat a les xarxes socials amb un èxit enorme. En pocs dies, la pàgina web dels tres presentadors de l’Oratge, Vicent Gómez, Victoria Roselló i Joan Carles Fortea ha aconseguit més de 20.000 seguidors entre Facebook i Twitter.

Si vols saber quin temps farà aquest pont al País Valencià ací ho pots trobar.

El tancament de RTVV suposa l’acomiadament de professors associats

D’altra banda, el tancament de RTVV suposa l’acomiadament de professors associats que exercien a les universitats públiques del País Valencià. Així ho ha anunciat hui a Castelló el rector de la Universitat de València (UV), Esteban Morcillo que ha lamentat que el tancament de RTVV “suposa l’acomiadament d’un conjunt ampli de persones i deixa un buit per al sector productiu audiovisual” els efectes del qual es traslladen, també, a les universitats públiques.

En aquest sentit, ha destacat que les conseqüències per a la xarxa pública d’universitats seran rellevants i també per als estudiants que feien les seues pràctiques en la radiotelevisió “i que perden un mitjà important per a formar-se des del punt de vista de la llengua i la cultura valenciana”.

Segons ha explicat Morcillo, “una condició per a ser professor associat en una universitat és que estiga treballant, perquè es valora l’experiència professional que puga aportar, i encara que la intenció és mantenir el contracte dels docents que treballaven en RTVV el que queda de curs, açò no serà possible l’any que ve”, ha lamentat.



Comparteix

Icona de pantalla completa