Diari La Veu del País Valencià
‘Extralimitacions’ de la seguretat en la visita de Fabra a Xàtiva
RedactaVeu / Xàtiva

El portaveu dels socialistes de Xàtiva, Roger Cerdà, ha demanat a l’alcalde, Alfonso Rus i al regidor de Seguretat que es donen explicacions sobre el dispositiu desplegat en la visita d’Alberto Fabra a la ciutat donades les “extralimitacions” produïdes en matèria de seguretat. Per a la visita de Fabra s’ha comptat amb un total de 8 furgons antiavalots de la Policia Nacional, i també han participat agents de la Guàrdia Civil i de la policia municipal.

“Volem saber quina és la persona que ha planificat el dispositiu, que ha allunyat més d’un centenar de metres a qualsevol ciutadà que estiguera per la zona i, fins i tot, ha causat molèsties als veïns del carrer”, reclama Cerdà. A més, el portaveu socialista destaca que “especialment volem saber qui va donar l’ordre de fer callar els xiquets del col·legi públic Taquígraf Martí, que demanaven que torne Canal 9”.

Roger Cerdà afirma que “és intolerable i molt miserable que la policia arribe a fer callar a xiquets que, dins la seua innocència, únicament demanaven que torne l’únic canal que els oferia els dibuixos que parlen la seua llengua, la mateixa reivindicació que fa la majoria de la societat valenciana i a la que fan oïdes sordes els dirigents del PP”.

El líder del PSPV de Xàtiva ha manifestat que “el President de la Generalitat té un gran problema si els ciutadans protesten en cadascun dels actes a què assisteix”, i que “quan un governant causa eixe rebuig tan generalitzat entre la ciutadania és perquè es pense molt seriosament quedar-se en casa i convocar eleccions anticipades”.

Comparteix

Icona de pantalla completa