Diari La Veu del País Valencià
El jutge del cas Gürtel imputa l’exconseller de Sanitat, Luis Rosado
EFE / València

Aquests nous imputats són l’exdirector gerent de l’Agència Valenciana de Salut, Luis Rosado -que també va ser conseller de Sanitat-, l’exdirector general de Farmàcia, José Clérigues, l’exdirectora general de Qualitat i Atenció al Pacient, María Pilar Adela Ripoll i l’exdirectora general d’Assistència sanitària, María Luisa Carmen Hueso.

Les imputacions es realitzen en el marc de la instrucció de la peça separada número 5, que investiga contractacions de la Generalitat amb empreses de la trama Gürtel i en la qual hi ha 31 imputats i 20 toms.

A més d’aquestes imputacions, el jutge ha citat a declarar de nou a Dora Ibars i David Serra, ja imputats, en aparèixer nova informació sobre la qual no se’ls va poder preguntar quan van declarar anteriorment.

L’exdirectora general de Promoció Institucional, Dora Ibars, ha sigut citada a declarar el 17 de desembre en relació amb la contractació de la Guia de Comunicació de 2005, i regals i memòries USB de 2004.

Per la seua banda, l’exsecretari autonòmic d’Esports, David Serra, declararà el mateix dia per les contractacions amb l’Open de Tennis de 2007.

La providència dictada pel jutge instructor, notificada amb data de hui, es completa amb declaracions testificals de sis persones el 10 de desembre i d’altres dos el dia 17.

Comparteix

Icona de pantalla completa