Diari La Veu del País Valencià
Il·lustrant els versos d’Estellés a Burjassot
RedactaVeu / Burjassot.

Del 9 de desembre al 3 de gener de 2014, la Cafeteria Les Arts de la Casa de Cultura de Burjassot acollirà l’exposició ‘Versos en Blanc i Negre. Il·lustrant a Estellés’, de l’artista Marc Bou Ferris. Un total de 20 il·lustracions, cinc de les quals ja va realitzar per a il·lustrar el llibre-CD 7 d’Estellés de Bertomeu, formen l’obra Bou, una obra basada en els poemes de l’autor de Burjassot Vicent Andrés Estellés i que pretén ser una continuació del treball gràfic que va realitzar per a Bertomeu.

Des d’una perspectiva visual i plàstica, Bou cerca plasmar alguns dels temes principals que evoca l’obra d’Estellés. D’aquesta forma, també els records, l’amor o la mort estan presents en les seues il·lustracions, que van del dibuix descriptiu a la més pura subjectivitat passant per imatges abstractes.

Llicenciat en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, Marc Bou ha treballat com a muralista, dissenyador i il·lustrador de caràtules de discos i de ‘storyboards’. A més, ha il·lustrat el llibre de contes del periodista i escriptor José Miguel Vilar i ha rebut l’I Premi en el Concurs de Relats i Il·lustració de Literatura Z.

‘Versos en Blanc i Negre. Il·lustrant a Estellés’ està emmarcada en la programació regular d’exposicions que organitza l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot.

Comparteix

Icona de pantalla completa