Diari La Veu del País Valencià
L´Alcúdia de Crespins finalitza el seu ‘Abril, mes cultural’
El dissabte passat l’Alcúdia de Crespins donà per finalitzat el mes de la cultura amb la celebració de la segona edició de Festapa, la festa de la tapa. Un mes ple d’activitats lúdiques, culturals i infantils variades que han tingut una gran acollida per part dels veïns. Música, exposicions, obres teatrals, xerrades educatives, inauguracions de nous espais i festes que han fet del mes d’abril un mes amb una gran oferta d’activitats en lAlcúdia de Crespins. La Regidoria de Cultura no s’ha volgut oblidar de ningú i ha elaborat un programa per a tots els públics.

L’Alcúdia de Crespins 2 de maig de 2016. El mes cultural va començar el 13 d’Abril, amb la xerrada “Un futur responsable” a càrrec de “Compromiso Perruno” on es van tractar temes relacionats amb les mascotes, la seua educació, la responsabilitat, el maltractament i abandó o l’adopció entre altres. Els assistents a més van aportar aliments i efectes per a les mascotes. I es va comptar amb la intervenció i la col·laboració de l’associació ADA. El 15 dabril en la Sala Generalitat es va presentar el llibre “Al-Azraq, El Blau. Crònica de la conquesta de la muntanya” de l’autor Just Sellés i l’endemà, 16 d’abril els xicotets van disfrutar, i molt, del teatre infantil itinerant “Puff, el Drac Màgic” . Els dies 20 i 21 en la Llar dels Jubilats es va oferir un concert de Barreja i Abalsants respectivament.

Per la seua banda el dia 22 d’abril en la Sala Generalitat es va inaugurar l’exposició “Alcudiart”, organitzada com cada any per l’associació local Eco-cultutral “La Garrofera”, on vint artistes locals van poder exposar les seues obres. L’exposició va permaneixer oberta fins el dia 29 a fi de que la pogueren disfrutar el major nombre de visitants. El dia 23, coincidint amb el Dia Internacional del llibre, es va celebrar la primera fira del llibre local on els veïns i associacions que ho van desitjar van poder vendre i intercanviar els seus llibres en la Plaça Generalitat

Ja el dia 24 va tindre lloc l’esperada inauguració del parc Joanjo Masó. Un mestre i alcalde molt lligat a la història recent del poble; a qui se li va voler homenatjar en este marc cultural. El dia 29 vam tindre el contacontes “Lucky, el contacontes” i finalitzem el mes amb la IIFestapa i l’actuació del grup “Hotel Porto”

La Regidora de Cultura i Festes Yasmina García, encarregada de l’organització i coordinació de l’agenda cultural, va assenyalar que: “Abril, mes cultural, ha sigut una èxit de participació. Hem volgut implicar a tot el poble en esta programació cultural del mes d’abril amb esdeveniments per als diferents públics. Cites en què grans i xicotets han disfrutat de concerts, exposicions, obres teatrals, xerrades i de la primera fira del llibre del nostre poble. Des del consistori estem contents del treball realitzat i pretenem que abril es consolide com un mes especialment cultural. Aprofitem per a agrair a tots els agents implicats, a les regidories de Joventut i Medi Ambient i a les diferents associacions per la seua gran labor i a tots els alcudians i alcudianes perquè han demostrat una vegada més; que saben disfrutar de les programacions llançades des de l’ajuntament”

Comparteix

Icona de pantalla completa