Diari La Veu del País Valencià
EU exigeix a Culturarts que custodie el patrimoni audiovisual de RTVV
RedactaVeu / València

La diputada autonòmica d’EUPV, Esther López Barceló, ha reclamat que la subdirecció de Cinematografia i Audiovisual de Culturarts es faça càrrec de la custòdia i conservació del patrimoni audiovisual, tant digital com analògic, del fons de RTVV. “Des d’EUPV considerem que aquest departament de Culturarts és el espai idoni per a dipositar aquest material, ja que així no es desagrega i està a disposició dels ciutadans que vulguen consultar-lo”, subratlla la diputada autonòmica d’EUPV, Esther López Barceló.

Esquerra Unida considera que són els tècnics “qui han de conservar i posar en valor aquest material fílmic que forma part ja de la història de la cultura del País Valencià. Com a tal, hem de garantir la seua pervivència i el seu manteniment en nivells de màxima qualitat”, reclama la parlamentària d’esquerres.

López Barceló ha anunciat que presentarà una Proposició No de Llei en Les Corts per formalitzar aquesta petició. “Demanarem que aquest treball de catalogació i arxiu estiga a disposició del públic, per a la seua consulta”.

Comparteix

Icona de pantalla completa